DESPRE NOI

Traduceri de o Calitate Superioară

Societate ROMTRANSLATE SRL a luat naștere în anul 2011 și se ocupă cu prestarea serviciilor de traducere acreditate, apostilări, legalizări, supra-legalizări și interpretări într-o multitudine de peste 30 de limbi, adunând și diversificând de a lungul anilor experiența in domeniu, oferim clienților noștri, servicii de înaltă calitate. Ne dedicam în totalitate celor care au nevoie de serviciile noastre. Clienți noștri sunt atât persoane juridice cât și persoane fizice, avem o politică prin care ne fidelizăm clienți iar abordarea noastră față de modul de lucru este una flexibilă, pentru obținerea celor mai bune rezultate, în felul acesta ne asigurăm clienții cu o colaborare de lungă durată si benefică.

traduceri documente

Dintre cei cu care am colaborat, mentionăm:

LIMBILE ÎN CARE TRADUCEM

Sparge Barierele cu un Serviciu de Traducere Multilingvist

Engleză
0%
Franceză
0%
Germană
0%
Italiană
0%
Spaniolă
0%
Rusă
0%
Bulgară
0%
Greacă
0%
Turcă
0%
Arabă
0%
Chineză
0%
Japoneză
0%
Norvegiană
0%
Suedeză
0%

Suntem foarte mulțumiți de promtitudinea și implicarea traducătorilor din cadrul RomTranslate, biroul de traduceri Constanța.

Smaranda A.
Santierul Naval Constanța

Am rămas plăcut surprinși de devotamentul și calitatea profesională a personalului și serviciilor RomTraslate, biroul de traduceri Craiova.

Raluca C.
Uzina Ford Craiova

Recomandăm cu o deosebită plăcere, serviciile cât și personalul de o calitate superioră RomTranslate, biroul de traduceri Constanța.

Cornel M.
Instituția Prefectului Constanța

Calitate, promtitudine și profesionalism sunt câteva din caracteristicile RomTranslate întâlnite în timpul colaborări noastre cu biroul de traduceri Craiova.

Sandu C.
FC Universitatea Craiova

FAQ

Traducători noștri sunt acreditați de către Ministerul Justiției și Ministerul Culturii și Formării Profesionale, iar noi oferim servicii de traduceri, apostilări, legalizări si supra-legalizări, în peste 30 de limbi.

RomTranslate SRL îți asigura traduceri într-o gamă vastă de peste 30 de limbi. Respectăm întotdeauna termenele de livrare și oferim un raport calitate-preț de excepție.

Traducători noștri oferă rezolvări cu caracter personal, ținând cont de nevoile și cerințele clientului, indiferent de domeniul acestora de activitate.

BIROURILE NOASTRE

traduceri romania

CRAIOVA

Strada Olteț Nr. 6, Bloc I, sc. 2, ap. 8, 200388, Craiova

CONSTANȚA

Strada Partizanilor Nr. 5 900204, Constanța