Joi
2018-06-21
2:47 PM
Formularul pentru autentificare
Diverse
Căutare
Vizitatori
Flag Counter
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0

Traduceri Craiova

FAQ

Principală » FAQ [ Întrebare nouă ]

Ne puteti solicita o traducere foarte simplu,:

-personal,prin prezentare la sediul nostru

-trimitand o cerere  pe adresa noastra de e-mail.


Traducerea autorizata este cea efectuata si semnata de un traducator autorizat de Ministerul Justitiei.


Pentru a putea stabili termenul de executie a unei lucrari sunt necesare informatii referitoare la: dimensiunea documentului (nr. caractere/pagini), specificul acestuia (tehnic, juridic, economic, medical, etc), precum si limba sursa/tinta. Astfel, unele traduceri pot fi executate "la urgenta”, iar pentru altele sunt necesare chiar cateva zile. In oricare dintre situatii, noi incercam sa venim cat mai repede in intampinarea nevoilor clientilor nostrii.


Da, proiectele de acest gen sunt tratate cu prioritate. Trebuie sa stiti ca pentru acest tip de lucrari traducatorii sunt nevoiti sa faca un efort suplimentar deosebit pentru a reusi sa traduca un numar mult mai mare de pagini intr-un timp scurt (sa traduca intr-un ritm prelungit sau sa lucreze noaptea, in week end-uri etc.). Acesta este motivul pentru care, in cazul traducerilor urgente, se percepe, cu acordul clientului, o taxa de urgenta, care poate sa fie intre 20% si 50% din valoarea totala a lucrarii.


Codul deontologic al traducatorilor si procedurile interne ale Lex Trade International presupune confidentialitatea documentelor. Mai mult, la cererea clientului, putem semna un contract de confidentialitate, prin care ne angajam sa pastram confidentialitatea informatiilor.


Da. Echipa noastra asigura si servicii de interpretariat!